2013-03-09 09:50:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Új üzleten törheti a fejét

Napi horoszkóp március 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A pénzügyi nehézségek összefüggésbe hozhatók a baráti kapcsolataival is. Talán elhanyagolt valakit, aki pedig segítségére lehetne. Semmi sem megváltoztathatatlan azonban. Hívja fel még ma azt, akitől segítséget remélhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A társkapcsolat házán átvonuló Szaturnusz hatására úgy érezheti, hogy a társa immár súlyos teherként nehezedik a vállára. Ez persze jelenthet elköteleződést is. A lényeg, hogy a szerelmet ne hagyja kihunyni. Az könnyít a dolgokon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érezheti, hogy a saját poklainak bugyrait kell végigjárnia a mai napon. Ha szerencsés, és ezt egy vidámparki kaland során van módja megtenni, akkor még szórakoztató is lehet ez a démonlátogatás. Ha nevetni tud rajtuk, akkor is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamilyen új üzleti lehetőség bukkan fel a színen a mai napon. Talán egy barát révén kaphat érdekes információkat, amik új elgondolásokra inspirálják. Az ötletet még meg kell „rágnia”, de egyáltalán nem elvetendő a gondolat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A párviadalok helyett inkább a szövetségeket kellene keresnie. Ehhez persze kissé háttérbe kellhet szorítania a saját egóját. Minél szerényebb tud maradni, annál harmonikusabb lehet a nyilvánossággal, a társával való kapcsolata.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jó lehetőségei vannak, ideje lenne, hogy végre utána is járjon, és ki is aknázza őket. A karrier most nyitott pálya, de ehhez meg kell találnia a megfelelő kapcsolatokat. Ma lehetősége lesz építeni, mert meghívást kap valahova.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az újonnan felvállalt kötelezettségeit csak akkor tudja teljesíteni, ha ugyanakkor képes régiekről lemondani. Lehet, hogy ez csak annyi, hogy most már nem ön, hanem a gyereke ágyaz be maga után. Az apróságokon is sok múlhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben jobban szorong, a megszokottnál felhősebben, borúsabban szemléli a dolgokat. Igaz, hogy több komolysággal is. Valóban, most már nem kezelhet mindent olyan könnyedén. Ha nem akarja, hogy végképp elveszítsen egy lehetőséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója még mindig a kapcsolatok házában jár. Ez igen inspiráló lehet, főleg, ha valóban képes nyitni a külvilág felé. Erre jó eszköz lehet az Internet is. Alkosson honlapot magának! Jelentkezzen közösségi oldalakra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz jegyváltásának hatásait ön leginkább a barátságokon érezheti. Van, akiben talán csalódnia kell. Másokban épp ellenkezőleg: meglepően jó támaszra találhat. Az idősebbekben most jobban megbízhat, mint a fiatalokban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, folyamatosan rossz lóra tesz, pedig ez koránt sincs így. Azért, hogy nem minden terve jön be azonnal, még nem jelenti azt, hogy rossz felé keresgélne. Csak több türelemre lehet szüksége. Ebből önnek valóban kevés van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Új üzleten, vállalkozáson törheti a fejét, amire a barátai is biztatják. Legyen azért óvatos, és különösen a pénzügyekkel bánjon csínján. Valaki talán pont a nagyvonalúságára apellálna. Ne hagyja, hogy megszédítsék!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: